Jag blir så förbannad

image3

Asså, jag blir så jävla förbannad när ja läser sånt här. Asså kan inte folk bara lämna henne ifred eller nåt shit. Ja sägar bara såhär: vem fan e du? Varför håller ni på hela tiden? asså ja blir så förbannad hela jävla tiden håller ni på. Asså kan ni inte bara sluta?! De e fan taskit.. Ni förstör fan hennes liv asså. asså! Hon har ju typ barn och grejer. seriöst asså! Ja tycker de är fan inte bra asså... Ni är hemska människor och förtjänar ingenting mindre än en hemsk könsinfektion.

Med kärlek: Alex Engman

OooXxXoOXXOo

Dagens citat

"-En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli"

Eller

"-Stefan är som en son för mig. Näsvis, otacksam och ständigt berusad"

Kvällen innan kvällen innan kvällen..

Igår var det väldigt trevligt. Jag kommer inte att nämna några människor, istället använder jag kodnamn. Man ska vara ett geni om man ska lista ut dem, gärna schackmästare. Nafuts blev alldeles för full och somnade i torktumlaren. Nomis hoppade ner från taket och bröt 19 revben. Salk lyckades äta upp en hel kanna med plommon och fick sitta på muggen ända in i gryningen. För min egen del gick det väldigt bra, jag red in på en svart Mercedes och räddade dagen utan att mina kalsonger lämnade min egen kropp. Imorse bastade jag med Nomis och han tyckte nog om det på fler sätt än vad jag gjorde, men det var skönt. Jag antar att det var en lyckad kväll igår och många hemligheter uppenbarades för mig, till exempel är det en viss person i sällskapet som gillar att rulla ner för Alby-backen helt naken medans han eller hon blir jagad av vilda dvärgar med vapen. Sen gjorde jag omelett, den var god och inte bränd. Jag upptäckte att jag har fått flera nya hårstrån på min högra kind och att jag föredrar svarta strumpor framför vita. Det var intressant tycker jag. Det var allt för mig, ring om det e nåt. Tack scheeeeeeeeeelv

Om ni vill veta mer om denna spektakulära och historiska händelse så gå in på Nafuts (Stufan)´s blogg och läs hans recension.

OoXOxxOXoXxO

Imorgon blir det kul

Imorgon ska tre särskilt utvalada karaktärer bege sig hem till en fjärde part för att konsumera en okänd mängd alkoholhaltiga drycker. Det ska bli kul, det ser jag fram emot. Känslan jag får i min själ är att det kan bli en rolig fredag och att en eller eventuellt flera av dessa parter kommer att bli starkt influerad av alkoholen och bete sig på ett sätt som vanligtvis inte ingår i deras vanliga beteenden. Förmodligen blir det en sen kväll där många eller alla kommer att önska att det fanns umgänge av det motsatta könet. Men som man säger, det kommer inte att ges tillfälle att åka trådbuss. Jag uppdaterar med bilder och annat om hur kvällen blev!

Sen skulle jag vidare vilja säga som Charlie skulle ha sagt: HOLY CRAP DUDE!

image1

Willkommen zum fotsvett

Hejsan alla krypplingar där ute.. Jag har bara en sak att säga och det är att jag själv tycker att jag är söt men ni behöver inte hålla med mig!

P.S Stufan är en väldigt snäll kompanjon som söker nya och heta kontakter där ute. Han bloggar om allting från potatisbullar till Conan O´Brian så jag rekommenderar att ni kollar in Stufan's blogg. Gör det.. Jag menar det.

ooXXOxOoX

RSS 2.0