Elfsborg - Bajen

Då är det väl dags att berätta om den otroliga resan till det förlovade landet.. Klockan 4 vaknade jag i Dannes rum och hörde liv och oväsen från Stene Svampsoppas frigga. Dit gick jag ut och möttes av blicken från en förvånad och full pojke. Stefan kollade på mig i nån minut innan han utbrast "va fan är du fortfarande här?!" mycket roligt.. sen tog jag bussen 05.06 från Kyrkan och skålade med busschauffören, han drack kaffe och jag sirap. Micke och Mattias hoppade på bussen. Efter ett tag var vi på partybussen vid gullmarsplan och jag och Micke snackade skit och tog en bira. Kan passa på att nämna att Klas Kamratspark var vid ett komaliknande tillstånd redan då. 3 timmar senare tog vi en pisspaus där en kille från en annan buss var ur funktion och ramlade i ett dike. Mycket roligt! vi festade vidare på bussen och jag gjorde mitt bästa för att hålla Klas vid liv. Micke var ju inte heller speciellt klar i huvudet just då. Väl framme i Borås möttes vi av en stor folkmassa (BARA BAJARE!!!) och kollade runt i staden. Hela jävla borås var fan invaderat av Bajare, extremt häftigt att se. Vi gick in på Brasseriet för att ta ett par bira, vi fick vänta cirka 7 dygn på att få vår bira. Så vi drack upp den och gick vidare till Harrys! Där drack vi en massa thinner och käkade bananskal. Vi ställde oss på uteserveringen och skrek HEJA BAJEN till alla som inte hade bajenkläder på sig. Riktigt skön stämning!

Efter ett tag började jag snacka med nån Bajare inne på krogen som bjöd mig på typ 4 bira, jävla rolig snubbe det där. Han berättade att hans son var en fisk och att hans favoritfärg var smörblommsbrun. Sen märkte jag till min förvåning att Micke Badmänniska och resten hade försvunnit så jag mötte upp min gamla trogne kompanjon Jean Pierre Skogsbär vid torget. Jag gick med dem mot Borås arena i marschen och efter ett tag hittade jag Micke och resten. När vi skulle in höll Micke på att få däng av en fet och ful snubbe som stod bakom och tryckte på för att han skrek att han skulle stoppa sin egen penis i valfritt kroppshål på sig själv. Jag tog till mina diplomatiska kunskaper och förhindrade att kaos utbröt. Hanteringen av insläppet var fan helt värdelöst, typ 3000 pers som ska in genom ett nyckelhål. Jaja sen kom vi in på matchen och det var en vacker syn att hela jävla läktaren var full av Bajare. Alla sjöng we shall overcome och Sweet Child o Mine tillsammans. En ashet tjej som såg mycket ut som min framtida fru stod bredvid mig och gav en massa blickar och leenden till mig, OM DU LÄSER DETTA SÅ GE MIG FAN DITT NUMMER! Hursomhelst, matchen bestod av ett SJUKT mål av Emil Johansson och två straffar för Elfsborg, inte ens dem kunde dem göra mål på. Så matchen slutade 1-1 till Bajen och efter det var det tillbaka till bussen för att dricka svartvinbärs. Klabbe slocknade direkt och Micke var ganska under konstruktion också så jag sprang fram och tillbaka mellan Matte och Tommy och försökte gå igång festen. Men det var rätt svårt så jag gick och sov några timmar innan vi kom till gullmarsplan runt 12-1 och jag tog bussen hem. Tänkte dra och festa hos Stene men insåg att min hjärna var tömd på substans och min kropp var inte tömd på vätska så jag gick och slog en kines och sen sov. Det får bli nästa helg Stefan! ;)

Jaja, bilder kommer när KLAS eller MICKE kan skicka dem till mig tack!

Puss på dolken


Jag börjar tröttna

Alltså, nu börjar jag tröttna extremt mycket. Sluta fråga om jag vill ligga med dig! DET GÅR INTE!

Nääää eller?

Jahaja nu passar det va.. Jag det gör det! Alltså, mina fötter stinker inte fint och jag har ont i hela kroppen. Ska upp tidigt som fan imorgon för att åka till Borås där jag ska se på en orkester. Igår var en fin kväll med syrabad och trevligt umgänge. Men jaja! Undrar vad den där delen av kroppen mellan naveln och penis heter på arabiska.. ehe hej!

RSS 2.0