Dagens sommarrecept

Dagens sommarrecept:

Kockens hemliga soppa

soppa
Du behöver:

1,5 meter människotarm skivad i centimetertjocka skivor
1 L sås som du har skopat upp från under toaletten
8 dl rent baconfett
Skelettet från en död hare
1 purjolök
6 stora tussar av valfri familjemedlems rygghår
1 rejäl näve kikärtor
4 dl armsvett från en hårdrockare efter valfri dödsmetalkonsert

Gör såhär:

Ta all den härliga såsen som du lyckats samla ihop runtomkring toaletten och koka upp i en stor kastrull. Lägg ner alla skivor tarm och rör sedan i baconfettet. Smaka av, tillsätt eventuellt en nypa spiskummin. Bryt av decimeterstora bitar av skelettet från en överkörd hare och hacka i purjolöken. Låt koka i cirka 2470 minuter och lägg sedan i resten av kroppsbehåringen och den utvunna kroppsvätskan. Låt puttra i 10 minuter och garnera sedan med kikärtor. Krydda med peppar. Servera direkt från kastrullen till alla dina nära och kära och njut av denna somriga soppa. Kramar ur vätskan ur en lax i ett glas och servera till soppan. Smaklig måltid!


Fransman eller fransyska?

I dessa tider där man kan hamna i säng med en person som visar sig vara transexuell, tänkte jag inför en ny lek för att öva upp allas förmågor på att avgöra kön på andra personer. Den kallas, kort och gott - fransman eller fransyska?

Då börjar vi!

gaga

Nå? Är det en man eller kvinna? Har denna person en lax i brallan eller en a-brunn? Gillar denna person ballett och att gnälla om sina pojkvän med sina kompisar eller är det öl och sena nätter i bastun som gäller?

Nytt husdjur!

För det första vill jag be om ursäkt till er, min trona fanskara, för att jag inte har uppdaterat bloggen på länge. Jag vet att ni sitter iklädda endast morgonrock och knaprar på tacoskal samtidigt som ni uppdaterar för att se om jag har skrivit någonting av underhållande värde. Nu ska ni iallafall få höra! När jag satt och funderade i min stilla ensamhet om vad som saknas i mitt liv så kom jag på att det är två saker: ett bra sinne för när jag ska sluta, och ett husdjur! Den ena av de går att handla, och därför gjorde jag det. En hund var för dyr, en katt för ful och en sköldpadda kräver så mycket. Därför köpte jag mig en apa. Här har ni bild på den lilla krabaten. Lite lik mig, inte sant?

image4

Den söta lilla apan är fem år gammal och växte upp i en husvagn i Täby. Vid 2 års ålder utvandrade han över e4:an för att söka sig till andra primater. Nu har han hamnat i min ögo och jag kommer aldrig släppa greppet om honom. Hans namn är lilla fröken Gotfried och han har en alldeles speciell plats i mitt hjärta. Han brukade lyssna på emo-musik men nu diggar han till ZZ-top. Vi har så många gemensamma intressen, vi har båda en brinnande passion för överdriven ansiktsbehåring, 100-kronors fnask och sylt av olika smaker. Vi är en perfekt kombi-nation!

Nu säger min gode vän Stefan till mig att han skulle vilja "skaka mig hela natten lång". Jag vet inte exakt vad han antyder, men jag tror att han är väldigt förtjust i mig. Vad mer har hänt? Igår inhandlade jag mig en ny deodorant, med lakritssmak! Jag valde mellan katrinplommon, krusbär och lakrits men valet föll till slut på den svarta lilla läckerbiten.

Jag har funderat väldigt mycket på sammanträffanden de senaste dagarna. Som det här till exempel: om gud inte finns, varför finns det då så många kyrkor? Och om vi inte ska äta djur, vad fan är dem då gjorda av mat för?! Det finns så många olika ting i livet som vi inte kommer att finna ett svar på. Som vad skillnaden mellan grus och småsten egentligen är. Men en sak är säker, och det är att ni hör av mig snart igen!

Med kärlek

Er hängivne

Eder frälste

Fadern
Sonen
...
Och den heliga anden

Var hälsad

Konicha zarajakinawa hong saching (det är koreanska för: jag är ledsen att jag sköt dig, jag trodde att du rånade min butik)

Alex

RSS 2.0